Primul strat de lac auto

Cum vopsim un autoturism in cabina de vopsit Handels Auto pasul 3

Primul strat de lac – Cum vopsim un autoturism – Pasul 3

In acest video, colegul nostru se pregateste sa dea primul strat de lac in cabina de vopsit a service-ului Handels Auto din Baia Mare. Cornel, are o experienta de 15 ani in vopsitorie auto.

Veti vedea pe parcursul video-ului mana experimentata cu care plimba pistolul de vopsit pe elemente. Daca nu ati vazut ce face inainte de primul strat de lac, avem un prim video despre cum vopsim un autoturism. Acesta prezinta degresarea elementelor si pregatirea lor pentru vopsire. Apoi urmeaza primul strat de vopsea, in care elementele prind culoare.

Dupa ce suprafetele primesc doua straturi de lac, elementele trec prin faza de coacere. Acest proces il facem la 80 de grade, timp de o ora. In urmatoarea zi, autoturismul poate reintra in circulatie, fiind gata de drum.

Din noiembrie 2019 oferim clientilor nostri serviciul de vopsitorie auto. Ne-am gandit sa va prezentam toti pasii prin care trece un autoturism care intra in cabina de vopsit Handels.

Daca aveti vreo problema estetica la masina, va asteptam cu o cabina de vopsit profesionala. Va ajutam si cu repararea pieselor daca este posibil sau comandarea acestora. Va oferim toata experienta noastra din domeniul auto. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati sau sa veniti direct la Handels Auto, pe Bd. Unirii, nr. 43 Baia Mare. (inainte de Fan Curier).