vopsitorie auto Baia Mare

Serviceul auto Handels ofera de azi servicii de vopsitorie auto

Am dorit sa adaugam serviciul de vopsitorie auto, deoarece este o parte importanta a unui service. Vrem sa fim aproape de clientii nostri cand au nevoie sa isi vopseasca masina. Mai mult, le economisim timp si bani deoarece nu trebuie sa cauta acest serviciu in alta parte. Suntem bucurosi sa anuntam punerea in functiune a noii noastre cabine de vopsit.

Pentru a oferi clientilor nostri servicii de vopsitorie de calitate superioara am achizitionat o cabina de vopsit performanta. Cabina este dotata cu toate extra optiunile oferite de producator. Astfel, cabina noastra de vopsit este dotata cu o suprafata de ventilatie dubla in comparatie cu modelul standard. Acest lucru permite o mai buna evacuare a vaporilor din incinta, pentru a evita depunerile nedorite de material.

Totodata, am achizitionat de doua ori mai multe corpuri de iluminat fata de modelul standard, pentru a asigura vizibilitate sporita la vopsire. A treia extraoptiune este un motor de ventilatie puternic cu un filtru de calitate superioara. Acesta asigura un mediu de vopsire curat si liber de impuritati.

Un echipament performant este foarte important pentu o lucrare de calitate, iar noi am tinut cont de asta. Dar cabina de vopsit este doar jumatate dintr-o vopsitorie auto de calitate, deoarece la fel de impoartanta este si competenta specialistului.

Vopsitorul din echipa Handels Auto Baia MAre are calificarea necesara si peste 25 de ani de experienta in vopsitorie auto.
Astfel, cu aparatura performanta si specialisti pregatiti dorim sa venim in intampinarea clientilor nostri oferidu-le servicii complete de mecanica auto, geometrie roti 3D, ITP, incarcare clima si vopsitorie auto.