Despre-service-auto-Handels-Baia-Mare
Firma noastra activeaza in industria reparatiilor auto din anul 1998. In tot acest timp am investit continuu in utilaje performante si in dezvoltarea profesionala a mecanicilor. Datorita lor, putem servi cat mai bine si cat mai repede clientii ce ne trec pragul.

In ziua de azi, masina este un element indispensabil pentru desfasurarea activitatilor cotidienene. Handels Auto Baia Mare, cu un numar semnificativ de posturi de lucru, va scurteaza mult timpul de asteptare. Masina dumneavoastra intra la noi in reparatii foarte rapid.

Despre suprafata service auto Handels Baia Mare si echipamentele folosite

Activitatea noastra se desfasoara pe o supratata de peste 7000mp. Dotarile noastre includ 10 elevatoare pentru lucrari mecanice si electrice. Mai avem si doua standuri de gemetrie roti 3D profesionale. Fiind un service complet, aici va putem face si inspectia tehnica periodica printr-o statie ITP completa. Pentru retusuri si vopsit, avem o cabina de vopsit de ultima generatie alaturi de 3 posturi de tinichigerie.

Tot pentru problemele ce apar la roti, avem o statie de vulcanizare si de echilibrare roti. Daca aveti ciobituri sau crapaturi la suprafetele vitrate, avem o statie de reparatii parbrize. Pentru sezonul cald sau rece va putem ajuta si cu incarcare clima, alaturi de un post de diagnosticare auto.

Fiind o afacere de familie, ne implicam direct in a aduce maximul de beneficii clientilor nostri si plus-valoare comunitatii in care traim. Spre exemplu, suntem atenti sa mentinem numarul personalului administrativ la un nivel optim, pentru a eficientiza costurile fixe. Astfel putem oferi servicii de calitate la preturi corecte.

Viziunea noastra in Baia Mare este pe termen lung. De accea, cea mai insemnata parte din veniturile disponibile le reinvestim in gama de servicii prestate. Achizitionam in mod continuu echipamente de ultima generatie si calitate superioara. Spre exemplu aparatul de echilibrat roti este model 2019 si are un sistem inteligent cu marcaj laser. Pe langa cantitatea de plumb necesara echilibrarii rotii, indica in fuctie de modelul jantei si locul ideal pentru pozitionarea plumbilor. Aparatul de Geometrie 3D este top de gama, model 2018, la care am achizitionat toate dotarile extra. Nu in ultimul rand, cabina de vopsit este model 2019, top de gama, cu toate extraoptiunile disponibile incluse.

Mai mult, incercam in mod activ sa ne pregatim personalul din punct de vedere professional. Astfel, anual, mecanicii nostri participa la cursuri de specializare. Spre exemplu, in 2019 aproape toti mecanicii nostri au luat parte la un curs pentru garnituri de chiuloasa. Informatiile au fost prezentate de reprezentantii cunoscutei companii Erling. Un alt curs de perfectionare l-au facut pentru turbosuflante, sustinut de Moto Remo din Polonia. Pentru programari, intrebari sau sugestii, va rugam sa ne contactati.