Geometrie roti pentru autoutilitare

Geometrie roti pentru Autoutilitare

De curând, am terminat instalarea unui al doilea stand unde executam geometrie roti 3D inclusiv pentru autoturisme 4×4 sau autotutilitare cu roți duble. Deja l-am pus în funcțiune și am făcut ultimele teste cu el. Pentru a putea să oferim și acest serviciu de geometrie roți pentru autoutilitare și dubițe, a trebuit să facem unele schimbări în service-ul Handels. Unele echipamente le-am mutat, pentru a face loc standului nou de geometrie roti. L-am instalat în cea mai înaltă încapere de care dispunem, pentru ca dubițele mai înalte să poată fi manevrate în siguranță.

Noi suntem un service auto din Baia Mare care vine în ajutorul șoferilor de astfel de vehicule. Am observat că numărul celor care dețin dubițe și mașini mari a crescut simțitor în Baia Mare. Tocmai de aceea, am remarcat nevoia acestora de a avea un service competent, unde să își facă geometria roților. 

Pentru mai multe poze și informații, dați clic aici pentru a ajunge pe pagina care descrie serviciul nostru de geometrie roți.

Din luna mai, putem spune că am îndeplinit dorința acestor șoferi, care, în sfârșit, pot să realizăm unghiul de fugă pentru dubițe și autoutilitare la Handels Auto din Baia Mare. Și datorită faptului că avem două standuri complet utilate pentru a realiza geometrie roți pentru majoritatea vehiculelor, timpul de așteptare și gradul de ocupare s-au injumătățit. De aceea, așteptăm să ne contactați pentru a vă rezolva problemele de geometrie roți cât ați zice „Handels Auto e cel mai tare”.