GEOMETRIE ROTI 3D – CALITATE GARANTATA

Preturi geometrie roti:
80 Ron Autoturisme – reglaj pe fata (majoritatea)
120 Ron Autotutilitare si 4×4

Avem unul dintre cele mai bune standuri de geometrie disponibile pe piata. Aparatul nostru este un model nou, varf de linie, full options, de cea mai buna calitate!

Cu acest aparat putem regla unghiuri de fuga mai repede si mai precis, pentru toata gama de automobile comercializate in Romania.
Specialistul nostru care lucreaza cu acest aparat are peste 15 ani de experienta in reglajul geometriilor.

Executam geometrii inclusiv pentru autoturisme 4×4 sau autotutilitare cu ROTI DUBLE.

Avem un al doilea stand, pe care l-am pus de curând în funcțiune. Pentru a putea să facem geometrie roți și pentru auto utilitare și dubițe, a trebuit să rearanjăm unele echipamente din service-ul nostru. Astfel, am instalat noul stand în cea mai înaltă încapere de care dispunem, pentru ca dubițele cu înalțime mai mare, să poată fi manevrate în siguranță. Noi suntem primii din orașul Baia Mare, care putem în sfârșit să realizăm unghiul de fugă pentru dubițe și autoutilitare.

Și datorită faptului că avem două standuri complet utilate pentru a realiza unghiul de fugă pentru majoritatea vehiculelor, timpul de așteptare și gradul de ocupare s-au injumătățit. De aceea, așteptăm să ne contactați pentru a vă rezolva problemele de geometrie roți cât ați zice „Handels Auto e cel mai tare”.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati la unul din numerele de telefon:
Attila – 0740.961.259
Les Nicolae – 0748.288.285