Cum vopsim un autoturism pasul 1

Cum vopsim un autoturism in cabina de vopsit Handels Auto pasul 1

Cum vopsim un autoturism – Pasul 1

Din noiembrie 2019 oferim clientilor nostri serviciul de vopsitorie auto. Ne-am gandit sa facem o serie de video-uri, in care sa surprindem pasii cei mai importanti necesari la vopsitul unui autoturism.

In acest prim video il vedeti pe Cornel, vopsitorul nostru cu o experienta de peste 15 ani. El pregateste suprafetele de vopsire. Dupa ce le-a curatat, el degreseaza suprafetele. Ulterior, foloseste o laveta antistatica, pentru a nu avea impuritati pe elementele pe care le vopseste.

Cornel este foarte meticulos si da aceasi importanta fiecarui pas pe care il face, pentru ca rezultatul sa fie cel asteptat. Are o metoda testata legata de cum vopsim un autoturism. Cabina de vopsit este de ultima generatie si alaturi de mana priceputa si experienta vopsitorului demonstreaza ca Handels Auto este o firma serioasa. Aceasta investeste constant in tehnologie si in oameni priceputi. Rezultatele au fost pana acum excelente, avand un procent de 100% clienti multumiti.

Daca aveti vreo problema estetica la masina, va puteti programa la noi foarte simplu. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati sau sa veniti direct la Handels Auto, pe Bd. Unirii, nr. 43 Baia Mare. (inainte de Fan Curier).

In episodul urmator vom prezenta pasul 2, care este vopsirea propriu-zisa a elementelor.