Primul strat de vopsea auto

Cum vopsim un autoturism in cabina de vopsit Handels Auto pasul 2

Primul strat de vopsea – Cum vopsim un autoturism – Pasul 2

In acest video, Cornel, vopsitorul Handels cu o experienta de 15 ani in vopsitorie auto, da primul strat de vopsea. Daca nu ati vazut ce face inainte de acest pas, avem un prim video despre cum vopsim un autoturism. Acesta prezinta degresarea elementelor si pregatirea lor pentru vopsire.

Dupa ce suprafetele au fost degresate, folosim o laveta antistatica pentru a fi siguri ca elementele nu au impuritati. Zgomotul din fundal este al ventilatoarelor care elimina vaporii din aer, pentru un rezultat peste asteptari. Dupa ce dam primul strat de vopsea, asteptam sa se usuce, pentru a putea sa il dam pe urmatorul. Dupa ce si al doilea strat de vopsea s-a uscat, urmeaza stratul de egalizare. Acesta asigura fluiditatea „din fabrica” a elementelor si uniformizeaza suprafetele vopsite.

Din noiembrie 2019 oferim clientilor nostri serviciul de vopsitorie auto. Ne-am gandit sa va prezentam pasii prin care trece un autoturism care intra in cabina de vopsit Handels. El  probabil are elemente de culori diferite si uneori kituite daca acestea au fost lovite. Rezultatul final este un autoturism „ca nou”, care arata impecabil. In aceste video-uri, surprindem pasii cei mai importanti necesari la vopsitul unui autoturism.

Daca aveti vreo problema estetica la masina, va puteti programa la noi foarte simplu. Va ajutam si cu repararea pieselor daca este posibil sau comandarea acestora. Va oferim toata experienta noastra din domeniul auto si va asiguram ca la noi veti primi cele mai bune sfaturi cu privire la vehicolul dumneavoastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati sau sa veniti direct la Handels Auto, pe Bd. Unirii, nr. 43 Baia Mare. (inainte de Fan Curier).

In episodul urmator vom prezenta pasul 3, care este lacuirea elementelor.