verificare garnitura de chiuloasă

Probleme cu garnitura de chiuloasa

Dacă știți că aveți probleme cu garnitura de chiuloasă, primul pas este acela de a veni la service pentru a o rezolva. Dacă doar bănuiți că există scurgeri pe lângă aceasta, testerul nostru vă va confirma sau infirma bănuiala.

Amestecarea uleiului cu lichid de răcire este o problemă pe care mulți oameni o subestimează, dar este mai gravă decât credeți.

Când cele două lichide se amestecă, provoacă daune semnificative proprietăților uleiului. Treptat, el defectează rulmenții și alte părti ale motorului. Orice semn ce indică nereguli în joja de ulei înseamnă că există o problemă gravă a garniturii de chiuloasă.

Handels Auto vă ajută să vedeți dacă într-adevar aveți probleme cu garnitura de chiuloasă, cu ajutorul unui tester profesional. În cazul garniturii de chiuloasă deteriorate, gazele de evacuare ce conțin, printre altele, CO2 trec în sistemul de răcire. Principiul de funcționare a testerului se bazează pe măsurarea conținutului de CO2 în sistemul de răcire. Se pune soluție albastră în cele două camere. Prima cameră este de control, iar a doua este expusă gazelor din instalație. Fluidul de test reacționează cu gazele din sistemul de răcire și, în cazul concentrațiilor crescute de CO2, își va schimba culoarea.

Înlocuim garnitura de chiuloasă cu una nouă

Garnitura veche și deteriorată ar trebui schimbată imediat. Procesul de schimbare poate varia în funcție de specificațiile mașinii pe care o dețineți. Pentru programare în service-ul Handels Auto, vă rugăm să ne contactați la numarul de telefon 0741 044 376 sau prin formularul de contact de pe site.