Vulcanizare si echilibrare roti Handels Auto

Schimb de cauciucuri de iarna cu cele de vara

Cauciucurile de vara pot fi folosite din momentul in care, pentru mai multe zile consecutive, temperatura trece de 7 grade celsius.
Diferența vizibilă dintre anvelopele de iarnă și cele de vară este simbolul de pe cele de iarna. E vorba de semnul unui fulg de zăpadă care se găsește pe lateralul cauciucului.

Nu se recomandă folosirea cauciucurilor de iarnă pe perioada sezonului cald. Anvelopele de iarna sunt sunt mai moi şi mai maleabile iar la peste 7 grade se vor uza mult mai repede.

Anvelopele de vara sunt realizate dintr-un material mai tare, astfel încât ele rezistă mult mai mult la temperaturi ridicate. De asemenea, acestea preîntâmpină fenomenul de acvaplanare. Fenomenul se întamplă la viteze mari, maşină derapează din cauza stratului de apă existent între şosea şi pneuri.

Pentru o stabilitate şi manevrabilitate corecte, e important să instalezi acelasi tip de anvelope pentru toate cele patru roţi. Dacă montați doar două cauciucuri de vară, pe rotile cu tracțiune, cele de iarnă se vor deteriora mai repede.

Primăvara începe să se simta în aer așa că e un moment bun să vă schimbați cauciucurile cu cele de vară

Noi, echipa Handels Auto vă așteptăm cu aparatură de calitate pentru schimbul de pneuri. În plus, vă oferim și servicii de echilibrare și de vulcanizare.

La Service-ul Auto Handels din Baia Mare costul unul schimb complet pentru 4 roti cu jante de tabla este de 80 lei.
Pentru schimbul complet pentru 4 roti cu jante de aliaj pretul este de 90 lei.
Un schimb complet a 4 roti pentru autoturisme 4×4 sau autoutilitare este de 120 lei.

Alte operatiuni pe care le prestăm sunt:
– demontat plus montat roata 10 lei
– dejantat + jantat roata 10 lei
– echilibrat roata 10 lei

Pentru detalii, ne poți contacta telefonic aici.